All round communicatie voor Sportschool Fit & Relax

Sportschool Fit & Relax timmert flink aan de weg en schakelde 't Teksthuys in om de communicatie rondom de nieuwe plannen in goede banen te leiden. Een greep uit de werkzaamheden:

 - Het maken van een overzichtelijk communicatieplan voor het komende jaar.

- Het schrijven van artikelen en persberichten om de (regionale) media te informeren over het feit dat in Sportschool Fit & Relax zeven fit- en gezondheidsdeskundigen gevestigd zijn. Dit artikel en bericht is geplaatst in diverse kranten en weekbladen, op internetsites, op de eigen website en op facebook. Een uitgeprinte versie lag ter inzage in de sportschool en werd ook door de 'eigen' sportschool-leden goed gelezen.

- Aan de hand van de bestaande website- en artikelteksten werd een mooie folder samengesteld (zie foto 1).

- In mei werd een Open Dag georganiseerd waarbij alle deskundigen zich van hun beste kant lieten zien. 't Teksthuys verleende  hand- en spandiensten en hield de planning in de gaten. 't Teksthuys gaf bijvoorbeeld aan dat er een programma voor de Open Dag gemaakt moest worden, dat hier flyers van gemaakt moesten worden, dat deze verspreid moesten worden (ophangen bij winkels en 'ouderwets' door de brievenbus gooien). Daarnaast werd de flyer op de eigen website en op facebook geplaatst. Verder maakte 't Tekshuys een lijst waar alle bezoekers naam en e-mailadres konden achterlaten, wat handig was voor eventuele after sales. Et cetera...

- 't Teksthuys schreef een persbericht over de Open Dag en verstuurde dat wederom naar de regionale kranten en websites. Het bericht met foto leverde wederom flink wat gratis publiciteit op. Zie ook foto 2. Klik op de foto's voor het hele bericht.

’t Teksthuys. Een goed verhaal.

template joomla by JoomSpirit