Nieuws over 't Teksthuys

In deze rubriek leest u nieuws over 't Teksthuys en/of Judith Munster. Het bovenste bericht is het meest actueel. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem gerust Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op.

Leuke kortingsactie 10 jaar 't Teksthuys

Op 1 september 2020 bestond 't Teksthuys tien jaar. Ter ere van dit jubileum bedachten we een leuke actie. Ondernemers in de gemeente Opmeer ontvingen een 'echte' verjaardagskaart van 't Teksthuys. Op de achterkant stond de volgende tekst:

Beste collega-ondernemer uit Opmeer,

Graag stel ik me even aan je voor. Ik ben Judith Munster van 't Teksthuys. Als tekstschrijver & journalist schrijf ik websites, nieuwsbrieven, blogs, persberichten, klantenbrieven, social media posts, persoonlijke verhalen... alles wat je maar wilt.

In september 2020 bestaat 't Teksthuys 10 jaar. Dat wil ik graag met je vieren, gewoon omdat we allebei ondernemers uit Opmeer zijn. Vandaar deze kaart: hiermee krijg je 25 korting op alles.

Ben je op zoek naar steengoede teksten voor je website? Zoek je iemand die doeltreffende blogs en pakkende persberichten schrijft... Tadaa! Hier ben ik!

Het aanbod is geldig tot en met 31 december 2020. Heb ik je opdracht voor die datum binnen, dan gaat er 25 procent van de prijs af. Op www.teksthuys.nl staan de prijzen, dus reken maar uit je voordeel.

Tot snel!

Judith

 

Actie-afbeelding 5 jaar

Column "Dromen zijn géén bedrog"

Column Judith voor SvJ 150“De meeste dromen zijn bedrog. Maar als ik wakker word naast jou, dan droom ik nog.” Ik zie me nog lopen, 1994, op de Oudegracht. In elke winkel en in elke kroeg klonk dit nummer van Marco Borsato. Het stond twaalf weken op nummer één. Gék werd ik ervan! Maar als ik het nu hoor, denk ik terug aan die goeie ouwe tijd. Het is één van de liedjes die mijn tijd in Utrecht symboliseert, toen ik nog jong en vrij was, onbezonnen en vrolijk. Ik was een open boek, een leeg boek, en het leven was één groot avontuur. Ik was op ontdekkingstocht en zoog alles als een spons in me op. Werkelijk álles uit het leven halen wat er in zat: dat is wat ik wilde en dat is wat ik deed..."

Dit is de eerste alinea van de column die ik op verzoek van Louis Engelman, oud-docent van de School voor Journalistiek, schreef over mijn tijd in Utrecht. Het mocht overal over gaan. En ik besloot het te hebben over dromen die uitkomen. Ik heb er heel veel mooie, lieve en leuke reacties op mogen ontvangen. Om bij de column op de site te komen, moet je je eerst registreren. Maar hier kun je het ook lezen.

't Teksthuys doet mee aan Project 3-6-5

Project 3-6-5 is een project van Sis & So, waarbij 365 dagen lang elke dag een ander leuk bedrijf in de spotlights staat. Op 8 april 2014 was 't Teksthuys aan de beurt. Het promotiestukje is hier te bewonderen!

Koks zoekt publiciteit op


Veel huis-aan-huis kranten en nieuwswebsites plaatsen een commercieel persbericht alleen in combinatie met een advertentie. Met andere woorden: als je een advertentie of banner afneemt, mag je een (gratis) persbericht aanleveren. Veel ondernemers vinden dat teveel gedoe en leveren alleen een advertentie aan. Wat een gemiste kans! Hoeveel mensen lezen de krant wel, maar bekijken de advertenties niet? Veruit de meerderheid! 
Koks Advies en Uitvoering besloot het wel goed aan te pakken. Eerst liet hij een persbericht schrijven (door 't Teksthuys) en daarna benaderde hij de diverse media. Zijn verhaal verscheen onder andere op de regionale nieuwssite Pewi's (zie foto 1) en in het weekblad Schagen op Zondag (zie foto 2). Klik op de foto's voor het hele bericht.

 

’t Teksthuys. Een goed verhaal.

template joomla by JoomSpirit