Wat doet 't Teksthuys?

't Teksthuys helpt bedrijven op weg naar meer succes door het inzetten van een goed bedrijfsverhaal (storytelling) en eenvoudige marketingmiddelen.

 

Een goed verhaal

Storytelling is een krachtig middel om uw boodschap over te brengen. Een goed verhaal vertelt zichzelf door en geeft overzicht: hier komt uw bedrijf vandaan, hier staat uw bedrijf nu en hier wilt u naartoe. Dat wekt trots en vertrouwen. Bij u als ondernemer, maar ook bij uw werknemers en (potentiële) klanten en relaties. Uiteindelijk draait alles om het resultaat. Met een goed verhaal bent u verzekerd van meer naamsbekendheid, meer tevreden klanten en meer omzet. Het verhaal van uw organisatie is er al... u moet 't alleen nog vertellen. 't Teksthuys helpt u graag.

 

Eerste indruk 

Bij veel MKB-bedrijven zijn communicatie en marketing een ondergeschoven kindje. Met als gevolg: belabberd geschreven en slecht opgemaakte websites, folders en mailings. Zonde! Dat levert geen klanten op, dat kóst klanten. Een eerste indruk maakt u maar één keer, dus doe het goed of doe het niet. Zorg in ieder geval voor begrijpelijke, foutloze teksten en duidelijke foto’s. Schrijven is een vak, dus laat het door een professional doen. Alleen al het herschrijven van een website of het publiceren van een goed persbericht levert een positief effect op. Voor een paar honderd euro heeft u bij 't Teksthuys al een mooie basistekst die overal voor gebruikt kan worden: op de website, in de brochure, in brieven of mailings naar klanten en relaties en ga zo maar door. Ook voor professionele foto's, website design en korte bedrijfsfilmpjes bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Wees trots!

Veel ondernemers weten niet dat er altijd wel een reden is om een nieuwsbericht te publiceren. Een nieuw product of dienst, een gewonnen prijs, een jubileum, een nieuwe directeur, een fusie of samenwerking, een innovatie, een grote nieuwe klant, een bijzonder project… Allemaal kansen om positief bij klanten, relaties, branchegenoten, stads- of dorpsgenoten, vrienden en kennissen onder de aandacht te komen. In tijden als deze geen overbodige luxe. En waarom zou u het niet doen? Als u een goed product maakt, uitstekende diensten aanbiedt en/of gewoon een mooi bedrijf heeft: wees dan trots!

 

Deel goed nieuws

Door goed nieuws met anderen te delen, verspreidt het trotse gevoel zich. Des te vaker uw bedrijfsnaam in de media of op internet verschijnt, des te groter het effect: de medewerkers zijn trots op 'hun' bedrijf, relaties en klanten zijn trots op de samenwerking en zo rolt het balletje steeds verder. Het mooie is: een nieuwsbericht kost bijna niks. Voor tweehonderd euro heeft u al een nieuwsbericht dat in vakbladen, regionale kranten en op relevante internetsites wordt geplaatst. Daarnaast kunt u het op de eigen website en in mailings plaatsen én via social media-kanalen verspreiden. Tel uit uw winst!”

 

Be good and tell it

Wij van 't Teksthuys zeggen niet voor niets: 'Be good and tell it'. De omzet komt niet (meer) vanzelf naar u toe, daar moet u wat voor doen. 't Teksthuys kan en wil daar graag bij helpen.

 

Meer weten?

 

U kunt ons altijd bellen op (06) 83 55 33 79 of mailen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Langskomen in 't Teksthuys kan natuurlijk ook. Wij helpen u graag!

 

 

 

 

 

 

’t Teksthuys. Een goed verhaal.

template joomla by JoomSpirit